Top 6  aspecte ale afacerii tale pe care platforma NextLevel le va îmbunătăți

NextLevel estte o platformă managerială ce îmbină atât module de Enterprise Resource Planning și Customer Relationship Management, cât și de Project Management.

Platforma noastră este făcută să îți ducă afacerea la următorul nivel prin digitalizarea chestiunilor manageriale, de comunicare și de gestiune a proiectelor firmei. Avantajele și beneficiile servicilor noastre sunt numeroase, așa că am alcătuit acest articol pentru a le putea explica într-un mod punctual.

 

 

Locul 6 –  Lucrezi cu software-uri de top din industrie

 

NextLevel este în topul software-rurilor de management, fiind un set de unelte foarte utile pentru o mulțime de antreprenori. Ne mândrim și cu faptul ca suntem un brand romanesc.. Consideram ca eticheta made în Romania ne obliga la servicii de calitate, tocmai de aceea ne plasam în topul softurilor românești.

 

Locul 5 – Economisești timp

 

Acesta este probabil cel mai evident avantaj al implementării oricărui fel de sistem de automatizare. Programele vor face un procentaj semnificativ de munca pe care altfel angajații ar fi nevoiți să îl depună, iar acum vei putea aloca tot timpul economisit altor sarcini, pentru a spori productivitatea.

 

Locul 4 – Facilitezi o comunicare eficientă, atât pe plan intern cu personalul, cât și pe plan extern, cu clienții.

 

Aplicația CRM a platformei noastre vine cu module ce asigură comunicare dintre tine și client, pe tot parcursul relației voastre. Vei putea face vânzările într-un mod mult mai organizat, deoarece agenții tăi vor utiliza baza de date comună NextLevel pentru a ține evidența clienților.

De asemenea, sistemul de ticketing îți permite să asiguri clientului tău servicii de mentenanță, ori de câte ori ai nevoie. Acesta va face un ticket în care prezintă problema pe care o întâmpină, iar angajatul ce se ocupă de clientul respectiv va fi notificat. Bineînțeles, și noi la rândul nostru ne vom ocupa de eventualele probleme pe care tu le poți întâmpina cu paltforma.

Iar când vine vorba de comunicarea pe plan intern, platforma NextLevel vine la pachet cu un sistem de mesagerie internă, cât și cu un newsfeed unde toți angajații pot vedea informațiile noi pe care tu le distribui.

 

Locul 3 – Gestionezi proiectele mai eficient

 

Modul de gestionare al proiectelor este extrem de important, deoarece o coordonare proastă poate duce foarte ușor către întârzieri în finalizarea acestuia ce pun în pericol reputația firmei. Deoarece suntem de părere că structurarea proiectelor în etape clare este importantp, am dezvoltat modulul de Project Management. Acest modul constă într-un sistem ierarhizat de sistematizare al proiectelor, unde proiectele sunt împărțite pe sarcini, care sunt la rândul lor atribuite echipelor de lucru create de tine. Cu acest workflow, întreaga echipă va știi exact ce sarcini are de dus la capăt și care este termenul limită

 

Locul 2 – Iei decizii mai bine calculate

 

Datorită rapoartelor pe care aplicația le generează vei avea o privire de ansamblu asupra modului în care activitatea firmei se desfășoară, putând să faci decizii mai bune și mai bine calculate pe baza multitudinii de informații pe care acestea le oferă. Vizualizarea acestor date sub forma unor indicatori reprezintă un avantaj în fața competiției, deoarece tu vei avea o viziune strategică asupra resurselor firmei, pe când ei nu.

 

Locul 1 – Te bucuri de o coordonare mai bună a echipei

 

 

Datorită modulelor de comunicare și project management, coordonarea echipei nu a fost niciodată mai ușoară. Împarți sarcinile rapid, din câteva click-uri. Anunți orice ședință sau eveniment foarte ușor, creând o postare în newfeed-ul intern. Eficiența pe care aplicațiile de comunicare o facilitează îți va duce și echipa la următorul nivel.